marysocks.com

Marysocks е онлайн магазин за чорапи, пантофки и други подобни продукти за деца и възрастни. Работата по този проект включва написване на блог статии главно с маркетингова, но и с SEO цел. Към момента, написаните статии за блога са четири.

 

Възраждане

,

Политическа партия „Възраждане” е млада партия, която застава зад интересите на мнозинството българи, които искат промяна. Този проект включваше разработка на уеб сайт както и написването на някои от статиите в него.

Trade Fair Trips

Фирма Trade Fair Trips Ltd работи в сферата на бизнес пътуванията. Тя предлага стаи в хотел около датите на популярни изложения и събития. Проектът включваше написването на текстовете за над 600 събития, с които фирмата работи.

Сладкарски цех

, ,

Сладкарски Цех „Красимир Мирев” предлага разнообразие от торти и други сладкарски изделия. Благодарение на SEO услугите на нашия екип, сайтът е на едни от челните места по някои от най-популярните търсения в нишата – „сладкарски цех варна” „торти варна” „детски торти варна” и други. Нашият екип разработи изцяло уеб сайта на фирмата и се зае […]