За нас

NM Digital е съставена от две основни лица – Ники и Чефи. Ние сме екип от двама млади, но амбициозни специалисти в сферата на дигиталния маркетинг и уеб дизайна. Според нас, фактът че сме млади не ни прави по-неподходящи за Вашия проект. Точно обратното – ние ще направим всичко по силите си, за да докажем, че можем да се справим с предизвикателствата на бизнеса. Ето защо, не се колебайте да поверите онлайн присъствието си на Вашата фирма в наши ръце!
Както при една друга история, така и при тази в началото бе словото! В началото, единствените предлагани услуги бяха свързани с копирайтинг на английски и български. В последствие, започнахме полека-лека да разрастваме стремежите си и да предлагаме уеб разработка и SEO. Тъй като сме от най-новото поколение специалисти в сфератана на SEO оптимизацията, можете да бъдете сигурни, че няма да прилагаме стари тактики, за които е доказано, че са пагубни в дългосрочен план.
Ние вярваме, че всеки бизнес, който иска не просто да оцелее, а да прогресира, трябва да заложи на професионално направен уеб сайт и качествена оптимизация за търсачки. В XXI век дигиталният маркетинг е едно от най-силните оръжия за всяка фирма. Нашата крайна цел е да помогаме на бизнеса да се справи с предизвикателствата на онлайн пространството. Ето защо, можете да бъдете сигурни, че нашият екип ще ви асистира с всичко нужно за едно отлично онлайн представяне!
Уеб дизайн 90%
SEO оптимизация 90%
Копирайтинг 90%
Wordpress 85%
Графичен дизайн 80%
Николай
НиколайSEO и Копирайтинг
Николай Мирев е уеб копирайтър, млад SEO специалист и основател на фирма НМ Диджитал. Неговата кариера започва като контент райтър в българския клон(411 Маркетинг) на американската фирма 411 Locals. Там той работи изключително и само с американски клиенти и пише статии за техните сайтове. Желанието за развитие го кара да търси други клиенти, за които пише на свободна практика. Покрай един от първите си проекти на свободна практика, той се сблъсква с необятния свят на SEO оптимизацията. Интересът му го тласка към ежедневно четене на материали по темата и множество повтаряния на фразата „прочитам още една статия и лягам”.
СтефкаУеб дизайн и разработка
Интересите на Стефка в сферата на уеб разработването се формират в университета. Там, като студентка по информатика, тя участва в направата на множество проекти, които стават една от причините за отличния ѝ успех. В момента тя продължава своето образование като студентка с образователно-квалификационна степен магистър в специалност „Мениджмънт”.

Перфекционизмът на Чефи я прави идеален графичен и уеб дизайнер. Можете да бъдете сигурни, че тя ще направи сайтът Ви такъв какъвто винаги сте го искали!